informatie | contact | vacatures

DVDDUPLICEREN.NL

WELKOM

DUPLICEREN

BEDRUKKEN

USB STICKS

VERPAKKINGEN

OFFERTE

TARIEVEN

SPECIFICATIES

DUPLICEREN

CD,DVD, BLU-RAY dupliceren is het proces van het dupliceren van audio of data op lege, beschrijfbare media de zogenaamde recordables. Wij maken uitsluitend gebruik van betrouwbare en hoogwaardige kwalitatieve CD/DVD en BLU-RAYrecordables.

Onze duplicatie diensten zijn snel en betrouwbaar, zo hebben we een 24- en 48 uurs service en met onze eigen koeriersdienst worden de discs bij u afgeleverd.

Onze prijzen staan bekend als zeer scherp waarbij de kwaliteit van het product niet uit het oog worden verloren. De duplicatie apparatuur is in staat 24uur per dag uw discs te dupliceren, zelfs in het weekend kunnen wij u van dienst zijn.

Nadat uw discs zijn gedupliceerd kunnen deze ook nog worden voorzien van een verpakking met eventueel drukwerk. Indien u uw discs wilt laten bedrukken dan kunt u kiezen voor onze digitale 2Print maar hebben ook de mogelijkheid voor thermische opdruk, inkjet, zeefdruk en/of offset.

 

Waarom uw CD/DVD of BLU-RAY laten dupliceren?

Een discs laten dupliceren is uitermate interessant voor kleine aantallen of als u deze op korte termijn nodig heeft. Bij grote aantallen vanaf 1.000 stuks kunt u over het algemeen het beste kiezen voor een persing aangezien dit voordeliger is.
 
Service, vertrouwen, kwaliteit, prijs... daar kunt u op rekenen bij cdkopieren.nl


SNELLE AANVRAAG

Naam

Bedrijfsnaam


E-Mail

Aantal

Product

Verpakking

Opmerkingen


 


DVDDUPLICEREN.NL is een onderdeel van AK MEDIA


Stuur een e-mail naar cdkopieren.nl